| Szerepjáték | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
bg-chan Admin
Hozzászólások száma : 672 Join date : 2010. Oct. 05. Tartózkodási hely : Pokol
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:07 am | |
| (én leszek vele XDD) Nate: Megálltam.Tudtam hogy nem tetszik Dante-nek hogy Ninához közeledek. -Nyugalom Dante...csak Ninát szeretném lecsutakolni hogy ne legyen koszos.Ha akarsz te is velem jöhetsz h ellenőrizd nem akarok-e mást is csinálni vele. Nina: Közelebb mentem Nate-hez. | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:10 am | |
| Dante: lassan abbahagytam a sunyítást,és Nina mellé álltam,de fél szememmel figyeltem Nate-t majd odanyomtam finoman az orrom Nina hasához,mikor egy kis rugást éreztem...a kiscsikó volt | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:11 am | |
| (lehetne a kiscsikónk fogatos is? mert arról van kép ) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:14 am | |
| (lehet) Nina: Fájdalmat éreztem a hasamban.A kiscsikó rúgott egyet. Nate: -Ja és Dante...ugye nem baj ha az ápolás után Misaki kicsit megvizsgálja Ninát és a kiscsikót?De nyugi te is ott lehetsz ha szeretnéd...-mosolyogtam és oda léptem Ninához majd a kezemet végigsimítottam a nyakán és rátettem a kötőféket. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:16 am | |
| Dante: hátraléptem egyett mert rájöttem hogy nem kell féltenem Ninát se Nate-től se Misaki-tól odaléptem Nate-hez és finoman meglöktem a jemmel hogy jelezzem nélkülem is elviheti Nina-t | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:16 am | |
| | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:17 am | |
| (XDD) Nate: Megsimogattam Dante szép pofáját. Nina: -Dante...biztos nem jössz?Mert én szeretném ha velem lennél...-néztem rá. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:33 am | |
| Dante: -hát ha te szeretnéd akk megyek,de nem zavarja majd Nate-t?-kérdeztem kicsit aggódva
| |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:41 am | |
| Nina: -Szerintem nem...hiszen Nate is megkérdezte tőled hogy akarsz-e velünk jönni...-nyerítettem majd megböktem Natet hogy Dante is jöjjön velünk. Nate: -Jó..jöhet..-mondtam és egy másik kötőféket Dante-re tettem majd kivezettem őket az istállóba.Ott kikötöttem őket majd elkezdtem lecsutakolni Ninát. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:45 am | |
| Dante: nyugottan álltam,de közben figyelten Ninára nehogy valami baj legyen | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:51 am | |
| Nate: Épp akkor végeztem a csutaklással amikor Misaki belépett az istállóba. -Szia Misaki!-üdvözöltem. Misaki: -Szia Nate...-viszonoztam majd odasétáltam Ninához. -Szia kislány!Hogy vagy?Ugye nem baj ha megvizsgálom hogy mindketten jól vagytok-e? Nina: Megbökdöstem hogy ezzel is jelezzem hogy nem baj. Misaki: Alaposan megvizsgáltam Ninát. Nate: -Nos..? Misaki: -Teljesen egészségesek...-mosolyogtam majd végigsimítottam rajta. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:53 am | |
| Dante: ovatosan megbökten Ninát -És milyen nevet szeretnél neki adni?- -csődör és kanca nevet is mondj-egészítettem ki a kérdésem | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:56 am | |
| Nina: -Ha kanca lesz akkor Sabrina...de ha csődör akkor meg Alex...-mosolyogtam. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 9:59 am | |
| Dante: -a kanca név tetszik,de mi lenne ha csődör csikó születik akk Apacs lenne?-kérdeztem előre hegyezett fülekkel | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 10:00 am | |
| Nina: -Akkor Apacs...-néztem rá vidáman. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 10:03 am | |
| (na mek! jóét,holnap tali ^^ sziaa JÓ8 pux) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 10:03 am | |
| | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 8:09 pm | |
| Tabu: Set jött hozzám látogatóba Set: füttyentzettem egyet Tabunak,hogy jöjjön ide a karám szélére Tabu: odavágtattam hozzá,ő rámrakott egy vezető szárat és kikötött az egyik csutakols részre Set: elkezdtem tabut letisztítani | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 3:25 am | |
| Nina: Megláttam egy nyerget és megböktem Nate-et hogy azt szeretném ha lovagolna egyet rajtam. Nate: -Jaj Nina...-sóhajtttam majd megvakartam a füle tövét.-Most nem lehet mert az ártana a csikónak... Nina: Szomorúan lehajtottam a fejem. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 5:01 am | |
| Dante: láttam h szomorú lett Nina,ezért vigasztalás képpen odadörgöltem a fejem a nyakához
| |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 5:12 am | |
| | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 5:16 am | |
| (ömm melyik embernek melyik a lova? mert pár lónak nem tom h ki a gazdija) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 6:57 am | |
| (de nekem edzésem van XDD de ma nem lett volna mivel péntek van...csak az edzőm azt mondta hogy legyen mivel hétfőn nem volt edzés hétvégén meg verseny....) Nina: -Dante...azt szeretném ha Nate lovagolna rajtam...-nyerítettem szomorúan. (leírom: Nate: Nina Ronie: Higure Misaki: Arrancar Sara: Dante Set: Tabu? Anita: Kirara A többit nem tooom) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:03 am | |
| (ja értem ^^ köszi ) Dante: -még nem lehet-válaszoltam neki egyetértően | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:07 am | |
| ( ömm elolvasod a... topicot? mármint a végét XD mert nem tom h ki kinek a rokona,vagy csak haver XD )
(mikor lesz este? :O ) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:11 am | |
| (nem tooom XDD) Nina: Szomorúan néztem. Nate: -Misaki...szerinted Ninát úgy ki lehetne vinni terepre h én egy másik lovon ülök őt meg mellettem egy vezetőszárral vezetem. Misaki: -Talán...de nem tudom h Nina olyan-e aki elszalad.... Nate: -Nem olyan... Misaki: -Akkor ki... Nate: -Akk megyek Higure-ért.Mond csak Set!-kiabáltam Setnek.-Nem jössz ki egy kicsit terepre Tabun? | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:20 am | |
| ( XD ) Set: -én nem tok most kimenni,mert elkoborolt két marha és meg kell őket keresnem-mondtam szomrúan Sara: -én kitudok veled menni,csak Tájfunon.Ha nem baj,vagy ne menjek veled?-kérdeztem kicsit zavartan mert összezavartam magam XD | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:28 am | |
| | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:35 am | |
| Sara: -jee-visítottam boldogan majd hipergyorsan kristály tisztára csutakoltam Dante-t és felnyergeltem meg felkantároztam...... -indulhatunk?-kérdeztem izgatottan | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Pént. Márc. 18, 2011 7:40 am | |
| Nate: -Igen...-mondtam már Higure hátáról.Nina mellettünk állt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerepjáték | |
| |
|