| Szerepjáték | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 6:48 am | |
| Dante: -persze,ja igen ő Tájfunnak hív-nyerítettem föl majd elkeztem a kerítés felé ügetni | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
Hozzászólások száma : 97 Join date : 2010. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 6:56 am | |
| Stefani: Dante után ügettem. - Szép nevet adott neked! - modtam kedvesen. | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 6:58 am | |
| Dante: -köszi-mondtam zavarban :S majd vágtázni kezdtem és szinte átrepültem a kerítés felett,Tabu melett álltam meg Tabu: -merre voltál-kérdeztem Dante: -ott a dombnál-mondtam majd a fejemmel a domb felé böktem | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:20 am | |
| Stefani:
- Szia! - köszönöm a másik lónak, és csendesen megálltam. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:24 am | |
| | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:25 am | |
| | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:32 am | |
| Tabu: odaléptem hozzá -szia én Tabu vagyok,Dante jó haverja-nyeritette nevetve,örült az új társaságnak | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:35 am | |
| Stefani: -Szia! Én Stefani vagyok Most jöttem csak... - mondtam csendesen - Örülök a találkozásnak - tettem hozzá mosolyogva | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:39 am | |
| Tabu: -jaj ne légy ennyire zavarba-mondta nevetve és odanyomta az orrát a nyakadhoz Dante: -igaza van-helyeseltem | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 7:45 am | |
| Elmosolyodtam, és meglöktelek - kezdtem jobban érezni magam. - És te? Tabu? Te hogy kerültél ide? | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 8:12 am | |
| Tabu: -én egy gazdag ranch-en születtem és egy filmproducer vett meg...sok fílmbe szerepeltem majd elraboltak tőle h pénzt kérjenek tőlem..de balesetet szenvettünk a két férfi meghalt,én meg súlyosan megsebesültem és Set talált rám és gondozott,röviden ennyi-mondtam jól összefoglalva és elgondolkodó arcal Dante: megböktem az orrommal 2 almát és Stef meg Tabu elé gurítottam | |
|
| |
bg-chan Admin
Hozzászólások száma : 672 Join date : 2010. Oct. 05. Tartózkodási hely : Pokol
| Tárgy: Re: Szerepjáték Kedd Márc. 15, 2011 8:39 am | |
| Nina: Odasétáltam a karám széléhez és nyerítettem Dante-nek. Ronie: Kivezettem Higuret a karámba majd miután elhelyeztem Nate-hez mentem. -Szegény Nina...most biztos nyargalászna a többiekkel...de betettem hozzá Higuret ha nem baj. Nate: -Igen...biztos nyargalászna Dante-vel...de félek hogy baja esik...főleg hogy most sárlik. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 2:43 am | |
| Dante: meghallottam Nina nyerítését,rögtön oda vágtattam hozzá -Szio Jóreggelt!-köszöntöttem kedvesen,majd megéreztem h sárlik,kicsit zavarba jöttem Tabu: -És Stef te hogy hogy itt?-kérdeztem érdeklődve Stef-től | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 2:54 am | |
| ( ja igen Bg ömm ki kivel van eggyütt itt a lovas játékban? melyik ló melyikkel és melyik ember melyik emberrel?lécci írd le nekem ha tudod ^^ köszih) | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 3:01 am | |
| Stef:
- Jó reggelt! Hát, én csak jöttem Dantéval. És te, Tabu, hogy vagy? - kérdeztem mosolyogva | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 3:55 am | |
| (ha igaziből este elmegyünk aludni és visszajövünk itt nem történik semmi XD) | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 5:02 am | |
| | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 5:14 am | |
| Tabu: -mármint h honnan jöttél v van valami történeted..ért?-kérdeztem nevetve majd megettem az almámat amit dante gúrított nekem és közelebb görgettem Stef almáját stef hez (ez értelmesen írtam le XD ) | |
|
| |
Stefani Nagybölcs
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 5:47 am | |
| Stefani:
Ja... én egy vágóhídról szöktem... a szüleim megölték... - mondtam szomorúan, majd rágcsálni kezdtem az almát. (xD) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 7:50 am | |
| Tabu: -értem-mondtam eggyüttérzően és odanyomtam az orrom a nyakához -én történetem nem egy nagy durranás:egy gazdag istállóban születettem,majd onnan megvett egy film rendező..sok fílmben szerepeltem,majd ellloptak engem,de balesetet autó szenvettünk a rablókkal,a két férfi meghalt de én csak súlyos sérüléseket szenvedtem...már majdnem feladtam a harcot h éledben maradjak,akkor talált rám Set,aki meggyógyított és gondomat viseli...-mondtam kicsit szomorkásan | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Márc. 16, 2011 8:01 am | |
| | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 1:36 am | |
| Nina: -Neked is jó reggelt!-mosolyogtam.-Jaj nem kell zavarban lenned!-mosolyogtam majd orromat az övéhez tettem. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 6:20 am | |
| Dante: -Örülök hogy látlak-mondtam még mindig zavarban,nem jutott semmi az eszembe majd viszonoztam kedvességét és én is odanyomtam az orrom az övéhez | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:00 am | |
| Nate: -Mond csak Set...szerinted Dante be tudná fedezni Ninát? Nina: -Jaj ne legyél zavarban.-mosolyogtam.-Nem vagyok valami hűdeszép kanca. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:25 am | |
| Set: -háát... a családfája szerint 1. osztályú tenyész csődör.De erről Sara-val kéne beszélned...-mondtam határozottan Dante: -Számomra te vagy a legszebb kanca a világon-nyerítettem neki oda kedvesen | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:27 am | |
| Sara: -szisztok fiúk!-kiáltotta Sara a Ranch hivatalos furgonjából,épp melettük állt meg Set: -szia! | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:30 am | |
| Nate: -Szia Sara!Épp téged akartalak megkeresni....-mosolyogtam. Nina: Zavarba jöttem. -Köszönöm...nekem meg te vagy a legerősebb,leggyorsabb és legszebb csődör... | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:35 am | |
| Sara: -igen? Hogy-hogy?-kérdeztem nagyranyitott szemekkel Dante: ritkán szokta kimondani-na jó-szinte soha -Szeretlek-mondtam mégnagyobb zavarban
(bg ömm ki kivel van? mármint melyik ló melyikkel,meg ugyan így az embereknél mert én már nem tom :S ) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:40 am | |
| (emberek: Nate - Anita Set - Ronie Misaki - Sara lovak: Dante - Nina Tabu - Higure többet nem tok :S) Nate: -Csak annyit hogy szerinted jó ötlet lenne Ninát befedeztetni Dante-vel? Nina: -Én is.... | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Csüt. Márc. 17, 2011 7:43 am | |
| Sara: -szerintem igen-mondtam boldogan és a kesztyűtartóból egy köteg iratot vetttem ki Dante iratai voltak Iratok: Dante családfája 1. rangú,tökéletes fedező mén,és verseny ló.... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerepjáték | |
| |
|
| |
| Szerepjáték | |
|