| Szerepjáték | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
SummerGirl 10.tiszt
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:40 am | |
| Anita:
dolgom van ! most sürgős engem küldtek el hogy megvegyem a szállítmányokat a lovas cuccokat .... | |
|
| |
bg-chan Admin
Hozzászólások száma : 672 Join date : 2010. Oct. 05. Tartózkodási hely : Pokol
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:40 am | |
| Nate: -Gyere kislány kimegyünk terepre.-mondtam majd beléptem a boxba és a kötőféket rá tettem.Kivezettem,leápoltam majd felszerszámoztam.Elindultunk a kapuhoz ami az erdőbe nyílik. Ben: -Nate!Várj! Nate: Megálltam.-Miaz? Ben: -Nate!Ninán mától kisgyerekek fognak lovagolni tanulni!-mondtam lihegve. Nate: -Tényleg?De akkor nem fogom tudni Ninát lovagolni csak a versenyeken! Ben: -Tudom nagyon szereted Ninát...de nézd szerintem Ninának is jót tenne! Nate: -Talán igazad van...és ki lesz az oktató? Ben: -Majd én de a haladóknak tartasz majd hetente egy ugróedzést és galoppedzést. Nate: -És mikor jönnek? Ben: -Délután.Addig van egy kis időd. Nate: -Okés.-mondtam és elvezettem Ninát a kapuhoz.Kimentünk rajta majd felültem rá és már vágtáztunk az erdőben. Nina: Vágtattam.Imádtam terepre menni. | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:42 am | |
| (szia bg ) | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:45 am | |
| (sziaa Bg ) Sara: szinte át repültünk az akadályokon Dante: élveztem vele a lovaglást,de másnak nem engedem meg hogy rámüljön Sara: leszálltam Tájfunról és a szerszámokat átragtam Star-ra -Remélem nem dobsz le,én csak kicsit gyakorolni szeretnék veled,mert Anita megkért-mondtam majd megsimogattam és felültem rá merre lehet Nate?gondolkodtam | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:50 am | |
| Star:
nyugodt voltam -nem is rossz -mondtam Dantenak | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:54 am | |
| Star: Dante...Dante mit csinálja most ha ez megvan? | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:55 am | |
| Dante: -ügye?-nevettem-De télleg ne bántsad-kérleltem majd felnyerítettem -mi?-nem értettem hogy mit kérdez
| |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:56 am | |
| Nate: Megálltam Ninával.Ráhajoltam a nyakára.-Jó kislány vagy.Vigyázz a gyerekekre!-mondtam és megpaskoltam a combját.-Na gyere még vissza kell érnünk!-mondtam és vágtába ugrattam.Szélsebesen száguldottunk. Nina: Visszafelé vágtattunk.Majd odaérkeztünk a kapuhoz. Nate: Odaértünk a kapuhoz.-Gyerünk Nina ugrassuk át!-mondtam és Nina átrepült az akadályon. Utána visszafogtam és már csak lépve mentünk. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:58 am | |
| Sara: -már tudom mér lettél Anita kedvenc lova-mondta majd megsimiztem a nyakát -Na mára ennyi elég-mondtam és leszálltam mind két lóval 1-1 órát lovagoltam leszerszámoztam őket és lecsutakoltam,majd beraktam őket egy karámba és egy vödör almát és répát beöntöttem nekik
| |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:58 am | |
| Sara: megláttam Nate-t -Szia Nate!-kiáltottam vidáman | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 6:59 am | |
| Star:
mit csináljak most?-kérdeztem félve hogy baj lesz | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:04 am | |
| Nate: -Szia Sara!-köszöntem majd le szálltam Nináról és bevezettem az istállóba.Lenyergeltem és beraktam a karámba a többiek közé.Majd nekitámaszkodtam a karám oldalának és nagyot sóhajtottam. (Ki akar kisgyereket játszani?Csak név kell hozzá.Ben-ék tanfolyamot indítanak.) | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:06 am | |
| (majd én egyet Anita is taníthat majd néha mondjuk terepre vinni a haladókat ) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:09 am | |
| ( de minél mit csinálj? ) (pill ágyneműt húzok) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:10 am | |
| (Egy kisgyereket aki lovagolni tanul Ninán.) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:11 am | |
| ( leszek az egyik gyerek,de akk ne egyedül legyek :'( XD ) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:12 am | |
| ( nem tőled kérdeztem XD bocsi hanem a S.Girl-töl) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:17 am | |
| (ja ok) Nate: Felnéztem az égre. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:17 am | |
| ( vok ) Sara: bementem Nate-hez -szia megint-nevettem -Mi baj,gondterheltnek tűnsz-kérdeztem
| |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:20 am | |
| ( megint Pill most fürdenem kell,nem hagynak élni) | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:21 am | |
| 8én azt mondtam hogy én leszek egy gyerek és hogy Anita is segíthet e a tanításban mondjuk terepezni a nagyokkal ) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:28 am | |
| Nate: -Igen az vagyok...-mondtam és Sara-ra néztem.Majd elsétáltam.Láttam h apám már a gyerekekkel és a szüleikkel beszélget. Ben: -Nos gyerekek biztos mindenki várja már a lovaglást.Lesz egykét idegen ember itt nektek de majd velük is megismerkedtek.-mosolyogtam majd a szemem sarkából megláttam Nate-et.-Nate!Gyere ide egy pillanatra! Nate: -Megyek.-mondtam és odasétáltam. Ben: -Ő a fiam Nate.Amikor már jól megy nektek a lovaglás majd ő fog nektek tartani ugróedzést és galoppedzést.Na meg terepre fogtok kimenni vele.Nos...titeket h hívnak?-kérdeztem a gyerekektől.-Haladjunk sorban!Te kezd és majd a melletted lévő folytatja!-mondtam.-Nate addig kihoznád Ninát a karámból? Nate: -Persze.Máris megyek.-mondtam majd eltűntem az istálló mögött. Lala: -Engem Lalának hívnak! | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:32 am | |
| Viki: -Én viki vagyok! Sara: -Ben!Én is szeretnék tanítani,Pl:Tájfunon és Tabu-mondtam könyörögve (Tabu egy itteni herélt hobby ló gyerekeknek)
| |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:39 am | |
| Jinna:
én Jinna vagyok Jina-nak | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:40 am | |
| Anita:
Ben ! meghoztam a lovas cuccokat a gyerekeknek is !-mondtam mikor behajtottam a furgonnal | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:42 am | |
| Sara: -Szio Anita-köszöntem üdén -Gyakoroltam kicsit a lovaddal,ügye nem baj?-tettem hozzá | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:50 am | |
| Ben: -Sara felőlem oké de apád mit szólna ehez?Tájfun meg nem épp kisgyerekekhez való.Tabu?Arra a heréltre gondolsz amit apád bértartásban tart itt az istállómban? -Okés!Köszy!-válaszoltam Anitának. Nate: Odavezettem Ninát a gyerekekhez.-Na Nina itt is van.Leápoltam és felszerszámoztam.
| |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:51 am | |
| Anita: nem az csak jó -mondtam és mosolyogtam bár néhány gyerek elképedett a ruhám láttán : egyik gyerek: -ő hogy lehet hogy ilyen mini szoknyában meg ilyen ujjatlan kesztyűben lovagló csaj ez tök menő viszont nem kérdezem meg még egyszer de Sara te is hogy lehetsz ilyen menő mégis lovagló lány ? Anita: nos én Anita vagyok de nevezzetek csak Ancsi-nak nem vagyok hozzá szokva de talán megjegyzem a neveteket -mondtam kedvesen -ja és én még nem bitos hogy tanítani fogok max első pár napban velem a cuccoknál találkoztok meg néha LoveStar-nál de talán ha akarjátok Star-nak is nevezhetitek ó és 1 szabály van ha majd tanítalak benneteket : nem szabad mást csinálni mint amit én mondok legalábbis hülyeséget mindig kérdezettek előbb meg róla | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 7:58 am | |
| (van ég valaki ) | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Hétf. Jan. 03, 2011 9:56 am | |
| Nate: -Én addig kiviszem Higure-t terepre.Jót fog tenni neki egy kis mozgás.Anita,Sara jöttök velem?Van ott egy tó amiben lehet fürdeni.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerepjáték | |
| |
|
| |
| Szerepjáték | |
|