| Szerepjáték | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
bg-chan Admin
Hozzászólások száma : 672 Join date : 2010. Oct. 05. Tartózkodási hely : Pokol
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:40 am | |
| Nina: Az ajtó mögött álltam így nem vett észre senki. | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:42 am | |
| Lien: -na én inkább bementem mint őket néztem -hú ebből még mi lesz ?
Maka: -De .
Soul: -Ezt miért nem mondtad előbb ?
Maka: -ne játszd a hülyét hiszen tudom hogy te is .....
Soul: -miből gondolod -vágtam vissza
Maka: -ugyan már idézem :˝ó a francba most mit csináljak?˝ aggódsz értem
Soul: -ó baszus lebuktam-gondoltam | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:42 am | |
| -Nina?Ügye te vagy,nem pedig a démon vagy lidérc?-Kérdeztem aggódással a hangomban -Kérlek őt ne báncsad,ő nagyon fontos nekem ,inkább engem.-Mondtam félellemel a hangomban attól féltem hogy Nina bátja Lilly-t éreztem a szagát ezért vettem észre | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:44 am | |
| Lien: ugyan már veled semmi baja Nate miért bántana? | |
|
| |
Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:45 am | |
| most ebben a pillanatban féltem Ninától,sőt rettegtem hogy nem tudom megvédeni Lilyát Nina Nakayama-tól -nem engem hanem Lillyát,ki tudja hogy az a démoon vagy mi benne mit vagy kit akat bántani vagy megölni-mondtam | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:46 am | |
| Nina: -Már megmondtam...én Nina része vagyok...de most állj el az útból!-mondtam lidérc hangon. | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:47 am | |
| Lien:
-én most nem féltem annyira bíztam abban hogy mivel Lillya meg Nate barátja ezért nem bántja őket engem meg mind1 | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:50 am | |
| Nina: -Ha nem állsz el az útból majd én arrébb viszlek!-mondtam és megfogtam Nate-et majd arrébb dobtam. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:51 am | |
| -mit akarsz Nina?-kérdeztem agreszívan -Hagyd őket békén-mondtam tovább,kezdett eluralkodni rajtam a démon,vörös lett a szemem és két nagy agyarom lett -Nina...ha a hajuk szála is meggörbül ,darabokra téplek..-mondtam vicsorogva,már félig a démon besszélt belőlem (arra gondoltam hirtelen hogy nem-e azt akarja hogy a démon uralkodjon el rajtam,de ebből a gondolatból csak egy fekete köd lett a fejemben,ezért nem vettem figyelembe) | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:51 am | |
| Lien:
a lidérceket elégé ismertem és nem szerettem őket de Ninának meg kell tanulnia irányítani a lidércet vagy(most idézem a Bleach-ból a lidérct) a lidérc lesz a király aki a lovon ül és Nina meg a ló ! -gondoltam át az eseményeket | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:53 am | |
| felkeltem a földről,és hirtelen már tigris alakban voltam,nagy vérvörösen világító szemem volt,a két nagy agyarom tűhegyes volt a karmaim 10-15 cm-es túhegyes pengéknek tűntek,már majdnem a démonisten vette át az irányítást | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:58 am | |
| Lien:
na most már féltem(ugye most ebbe nincs telihold mert akkor ő is átváltozik csak teljesen démon lesz akarata nélkül) | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:59 am | |
| Soul:
-hirtelen éreztem hogy Maka megcsókolt de nem zavart
Maka:
megcsókoltam Soult -ez elég bizonyíték ?-kérdeztem | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 6:59 am | |
| Nina: Rátettem a kezem Lilly homlokára.Majd levettem a kezem.-Te csak fogd be korcs!-mondtam Nate felé fordulva.-Nem tudod írányítani akkor ne használd!-mondtam lidérces hangon. | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:01 am | |
| Lien:
-te lidérc beszélhetek Ninával csak egy tanácst adnák neki tudom mi van itt !(de jó hogy néztem a Bleacht xD) | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:02 am | |
| -Nina!-modtam agresszívan már félig a démonisten hangja volt.de nem érdekelet -Nina! Ne merjed bántani őket!-üvöltöttem rá tovább Majd egy felésuhintottam a karnommal és eltaláltam,éreztem a vére illatát | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:04 am | |
| -vedd le a kezed róla-mondtam,bepöccentem már majdnem átvette az írányítást nem direkt használtam hanem magától jótt elő mert érezte hogy meggyengült az erőm és az elmém egy pillanatra mikor Lillya szobályában taláta Ninát hirtelen remegni keztem,nagy fájdalom tört rám,üvöltöttem egyet -Nina tűnj innen-üvöltöttem rá ha most nem segít nekem valaki átveszi az irányítást a démonisten
A hozzászólást Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 29, 2010 7:06 am-kor. | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:05 am | |
| Lien:
álj! -kiáltottam -te lidérc csak az állatokat öld az erdőben és úgy is tudsz harcolni Ninával és beszélni akarok vele! | |
|
| |
bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:09 am | |
| Nina: A seb gyorsan begyógyult.-Nekem nem kell tanács...de Nate-nek igen...ha nem tudod írányítani ne használd!-mondtam lidérces hangon. Megfogtam Nate fejét.-Most megölhetnélek....de nem teszem....mert akkor Lilly boldogtalan lenne...-mondtam halkan.-Te Lien...nekem nem kell semmilyen tanács...-mondtam. | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:13 am | |
| -Haggy!Ő már az enyém-Modta a démonisten -Nem használt hanem én akartam kijönni,régen vágyom erre a testre,ezt neked köszönhetem,és ennek a gyönge kis korcsnak az ágyon-bökött a fejével az ágy felé -Most megölöm,hogy mégnagyobb legyen a düh ebben a tesbnen-mondta és elindulta az ágy felé,a teste vörös démoni tűzben égett ami kicsit átlátszó volt olyan mint a gonosz démoni csakra tűz
| |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:15 am | |
| Lien:
jó akkor nem szóltam -mormogtam
Soul:
- Maka álj!
Maka:
-jó miért?
Soul:
-mert éhes vagyok!
Maka:
-te disznó -és képen vágtam -na ez már vicces | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:17 am | |
| Soul:
-nagyon vicces mondhatom de csak Kid képét lehet átdeformálni | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:18 am | |
| megfordult a démonisten -Ne aggódjatok rátok is gondom lesz.Kellenek szolgák is-mondta a démonisten -De te Lien,ne aggódj drága nem tudom még mit tegyek,megölni kár lenne ,majd valami mást teszek veled.-mondta a démonisten gonoszan és megsimogatta Lien arcát finoman | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:20 am | |
| Lien:
mérges lettem de nem jött elő a démon alakom csak a bukott angyal alakom -ó hogy az a | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:22 am | |
| Maka:
á mostantól a tiédet is Soul -nevettem és nem foglalkoztam a ˝démonokkal˝
Soul:
-de jó rögtön küldj levelet róla a többieknek -mondtam majd odamentem a ˝démonokhoz˝ | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:22 am | |
| -Hahaa te bukott angyal is vagy?Ez tetszik,talán a hercegnőmmé teszlek,ha mához egy hétre ebben a testben maradok mint főnök,örökre átveszem az irányítás!HAHAHA-mondta a démonisten | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:24 am | |
| Lien:
elég magasnak tünt a plafonig ezért fölszálltam -ne érj hozzám kérlek -mondtam lágy hangon de reménykedtem hogy nem átkoznak meg | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:28 am | |
| -Ne félj tőlem angyalom,legyél a hercegnőm és akkor mindent megkapsz amit akarsz,pénzt,hatalmat,akátmit.-mondta a démonisten hirtelen Nate kiáltott ki a testből -Fussatok!vagy segíta.....-nem tudta Nate befejezni mert visszavette a Démonisten az irányitást -Na mit mondasz édes?-kérdezte a Démonisten | |
|
| |
SummerGirl 10.tiszt
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:29 am | |
| Maka:
-Soul kasza alakba-mondtam
Soul:
-jó -mondtam és már önvédelemből a kezében voltam | |
|
| |
Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Szerepjáték Szer. Dec. 29, 2010 7:31 am | |
| -Egy perc és megölöm ezt Lillyát vagy kit-mondta a démonisten -Űgyse tud senki se megakadályzni-tette hozzá -Segítsetek.-Kiáltott újra Nate -Kuss,senki se tud rajtad segíteni-mondta a Démonisten agresszevan | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerepjáték | |
| |
|
| |
| Szerepjáték | |
|