|
| Így nézek ki(adataim) | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
bg-chan Admin
Hozzászólások száma : 672 Join date : 2010. Oct. 05. Tartózkodási hely : Pokol
| Tárgy: Így nézek ki(adataim) Szomb. Nov. 06, 2010 12:28 am | |
| Nos itt leírod azt akit te eljátszatsz. Én: Név:Nina Nakayama Nem:Lány Kor:18 Tul:Kedves,menő,szép,gyors,erős,karcsú,nagy mellekkel Faj:Félvér(démon és ember) Szeme,haja és füle:Szemszíne,haja és cicafülei hangulatától függően változnak.(2 alakja van) Egyéb dolog róla: Apja démon anyja ember.Minden rokona meghalt.Egyedül él.Barátokat keres.Általában fekete ruhában van. Történet: Mivel egyedül él élete nehéz.De egy "palotának" nevezett házban él a földön.Írtja a démonokat és megesküdött megöli azt aki végzett a szüleivel. Képek: egyik alakja: Másik alakja:
A hozzászólást bg-chan összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 31, 2010 10:27 am-kor. | |
| | | Alíz Hírdető
Hozzászólások száma : 139 Join date : 2010. Nov. 16. Tartózkodási hely : Székesfehérvár
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Kedd Nov. 16, 2010 6:40 am | |
| Én: Név:Amane Lillya Nem:Lány Kor:18 Tul:Bátor,sportos,kedves,imádja a pocakját mégse hízik,bulizós fajta,imád hülyülni,megbízható,gyönyörű énekhangja van.... Faj:Félvér(Farkasember és szél tündér,természet tündér) Szeme,haja és füle:Szemszíne kék mikor tündér szürke mikor farkasember,a haja ugyan így,füle hegyes mikor tündér. Egyéb dolog róla: Apja farkasember , anyja szél tündér(de örökölt természet tündér tulajdonságot is).Minden rokonát megölték.Egyedül él.Barátokat,társakat keres.Ha baj van farkasemberré változik. Történet: Mivel egyedül él élete nehéz.Nincs otthona,kóborol a nagyvilágban.Írtja a gonosz szörnyeket és megesküdött testvérének(aki éppen haldoklott elötte) megöli azt aki végzett a szüleivel és vele. Képek: Tündér alakban(ebben van álltalában) néha szőkére változik a haja + a ruhája is..ez akkor van ha természet tündérré változik(de titkolni akarja mert attól fél hogy mindenki eltávolodna tőle ha így néz ki)(kivágott ruha+szőke haj) Farkassá változva:(farkasként csak telepátiával tud komonikálni)
A hozzászólást Alíz összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 07, 2010 8:14 am-kor. | |
| | | Asagao Nagybölcs
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Dec. 06.
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Hétf. Dec. 06, 2010 7:29 am | |
| én is játszanék: név:Allen Walker nem:Fiú kor:17 tulajdonság:Kedves,szeret enni,vicces,hülye ötletei vannak,barátságos,barátait az élete árán is megvédi faj:ember szeme:bal szemén van egy sebhely amit egy démon(név szerint Mana tett rá/átkozta meg) ezért ha démont lát a szeme megváltozik. haja:fehér kicsit hosszú füle:emberi fül Egyéb: Inocenceje a bal karjában van ezért ő féreg tipus.A bal karja fekete és a vállán jelek vannak.Van beceneve is:Fehér bohóc A bal karját kardá tudja változtatni. Történet: Régen az Ördögűzők közé tartozott de egy incidens miatt kilépett. Képek: ezen a képen a barátja Tincanpy és Lavi is szerepel. | |
| | | Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 08, 2010 6:18 am | |
| Én is beszállok a játékba Név:Naten Natsu Nem:Férfi Kor:18 Tul:kedves,bátor,megbízható,jól tud főzni,vicces,nagyon erős,okos.....stb Faj:félvér+átkozott Egyéb dolog róla: Apja farkasember , anyja macskanő,de elátkozta egy tigris démon ezért tigris alakja az igazi,de álltalában a macska srác külsőt hordja egy ellenvarázslat miatt.Minden rokonát kivégezték.Egyedül él.Barátokat,társakat keres.Ha gond vagy baj van farkassá vagy tigrissé változik,és remekül tudja használni a mágiát.Egy démonisten költözött belé,a négy démonisten közül az egyik akik 4-en uralják az alvilágot. Történet: Szülei milliárdosok voltak és mindent rá hagytak,elment kóborólni,van egy kishuga akit nagyon szeret,a huga neve:Natsu Kikyo (de Kiky-nek szokták hívni),mindig meglátogatja őt a nevelő szülőknél akik nagyon kedvesek. Képek: rendes alakjában(amiben álltalában szokott lenni) Farkas képben: az elátkozott tigrisként:
A hozzászólást Nate összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 19, 2011 8:39 am-kor. | |
| | | SummerGirl 10.tiszt
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szomb. Dec. 25, 2010 11:15 am | |
| (ha játszhatok akkor : neve: Lien-Yien-Gonk(a Lien és a Yien nevét használja !) neme:nő/lány kora:18éves fajta: félig ember félig démon de csodálatos módon bukott angyal hogy lett bukott angyal?:Egyszerű angyallá vált de megtudták hogy félig démon és így elküldték de az angyal képességei megmaradtak képesség:a démon ereje azt engedi hogy a karkötőjéből egy íj képződjön az angyal ereje meg azt hogy másokat meggyógyítson hátrány: a démon ereje néha eluralkodik rajta!(démonná válik ) jellem:Harcban nem enged ,önfejű ,nem szereti ha parancsolgatnak neki ! ,ha démon akkor ki kell kötni ,bilincselni ,vagy a barátai vissza zökkenthetik (de egyenlőre nincsenek barátai !) kép: démon kép: | |
| | | bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 4:35 am | |
| Itt a másik: név: Higure Mana kor:19 nem:nő faja: démon Egyéb: Lesz egy mestere akivel egy barlangban találkozik(ez Nina lesz).Jól forgatja a kardot és jól használja annak képességeit.Jó reflexeinek és hajlékonyságának köszönhetően tud szaltózni meg hasonlókat. kép:
A hozzászólást bg-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 29, 2010 4:49 am-kor. | |
Hozzászólások száma : 981 Join date : 2010. Dec. 24. Tartózkodási hely : a menyben
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 4:46 am | |
| (ha én is csinálhatok még egyet voltakép 2 de az egyik a lány kardja aki egy fiú a soul eater -ből mostanában e miat éjjfélnél tovább nézem az animax-ot: neve:Maka neme: lány kora:nem tudom kb.15-17éves fajta: ember kardja: Soul kép: a kardja aki lényegében egy ember (ez igaz !): neve:Soul neme:fiú kora: kb ugyan annyi mint Maka fajta:ember kard bánkódik: ha a mesterének Makának valami baja esik ő nem tud neki segíteni kard alakban se ember alakban kép: | |
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 4:57 am | |
| (igazábl majd szerelmesek lesznek egymásba én úgy tudom ezért itt is : | |
| | | Nate Moderátor
Hozzászólások száma : 1021 Join date : 2010. Dec. 08. Tartózkodási hely : Alvilág
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 5:24 am | |
|
A hozzászólást Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 29, 2010 5:36 am-kor. | |
| | | Nate Moderátor
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 5:36 am | |
| hozzámvetődik egy Alakváltó... Neve:Segin kor:1001 neme:Hím Faj:Alakváltó Tulajdonságai:Bátor,vakmerő,hű a társához,halhatatlan,kedves avval akit barátjának fogad.....stb Egyéb:Nate-hez szegődik mint társ,keveset beszél,van egy arany kardja ami ha ráülnek a lovas kezébe kerül,de csak annak a kezébe akinek a ló megengedi,varázsereje van a kardnak, akármilyen alakot feltud venni...akármivé tud változni, legkedveltebb alakja,álltalában ebben van:
A hozzászólást Natsu összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 9:02 am-kor. | |
| | | bg-chan Admin
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Szer. Dec. 29, 2010 5:58 am | |
| Natsu ha nem baj én is kapok az ötletedet. név:Sojobo kor: 1000 éves nem: hím faj: vérfarkas Egyéb: Higure állata így segít neki a harcban.Erősebb alakjában már 2 lábon áll és fekete lesz a bundája.Erős,gyors.Csak Higure-vel barátságos. kép: Normál alak: Erősebb alak: | |
| | | Kiki Frisshúsi
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 30.
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Csüt. Dec. 30, 2010 8:42 am | |
| Én: Név:Tenshy Ayame (barátoknak: Aya) Nem:Lány Kor:18 Tul:kedves,barátságos,sportos,jószívű,bátor,merész,kicsit hebrencs Faj:Félvér(démon,mágus,macska csaj) Egyéb dolog róla: kedvenc időtöltésem a sport...azon belül a lovaglás....stb... Történet: hercegnőként éltem szüleimnek hála..de egy napot arra tértem haza hogy holtan hevernek....és a gonosz démon engem is meg akart ölni de szerencsére sikerült elmenekülnöm...de egy napon vissza tér hogy elvigyen...elindultam hogy barátokat keressek akik támogatnak majd engem és megértik a sorsomat... rendes emberi alakja: Démon alakja( Királylány ) : Macska csaj alak: ebben az alakomban van egy vörös kardom ami még a legerősebb anyagot is kettévágja,erős mágiát is tudok alkalmazni vele
A hozzászólást Kiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 8:57 am-kor. | |
| | | Kiki Frisshúsi
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 30.
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) Csüt. Dec. 30, 2010 8:56 am | |
| Neve:Shina kor:999 neme:Nőstény Faj:Alakváltó Tulajdonságai:Bátor,önfeláldozó,vakmerő ,kedves,hű a társához,halhatatlan,kedves avval akit barátjának fogad,jószivű,....stb Egyéb:Thensy Ayame kapta születésekor , a szüleitől,azóta elválaszthatatlan barátok,együtt nőttek fel ,ez az egyetlen dolog ami emlékezteti őt a szüleire.... legkedveltebb alakja,álltalában ebben van: csikó korában mostani képek | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Így nézek ki(adataim) | |
| |
| | | | Így nézek ki(adataim) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |